Africaventura Logo Colour Flate
Namib-Naukluft Namibia

Rondreis Namibië 2 weken

een weids land vol contrasten

Vanaf: EUR 3.190

Groepsrondreis Namibië

14 DAGEN, incl. vlucht, 4-10 reizigers

Explorer

Delen

Zie kaart

14 dagen, incl. vlucht

Explorer
De hoogtepunten

Ervaar de magie van Sossusvlei

Ga op safari in Etosha National Park

Leer de geheimen van de Kalahari

Proef traditioneel eten in een township in Swakopmund

Africaventura "Plus"

Maak een panoramische vlucht over de Namib woestijn

Duik in de Damara cultuur

Volg de sporen van een neushoorn in Waterberg

Slaap in een exclusieve lodge tussen eeuwenoude rotsen

Namibië, een weids land vol contrasten. Van de kleurrijke woestijn, tot de vlaktes van Etosha National Park en van de ruige kust tot rotsformaties in Damaraland. Combineer dat met een rijke historie en cultuur en je kunt je voorstellen waarom Namibië vol verrassingen zit. In deze reis, maak jij het allemaal mee!

Na aankomst in Windhoek gaat de reis direct door naar de Kalahari woestijn, om rustig te acclimatiseren aan het Afrikaanse klimaat. Naast het genieten van de schoonheid van de rode duinen, maak je een spannende avondwandeling op zoek naar schorpioenen.

Vanuit de Kalahari gaat de reis door naar Namib woestijn, waar je de magie van de beroemde Sossusvlei zult ervaren. Beklim een eeuwenoude duin, maak die 'once in a lifetime' foto en neem het allemaal in je op. Dit is Namibië!

Na een verblijf in de woestijn is het kustplaatsje Swakopmund een verfrissende bestemming, waar je zowel van het strand kunt genieten als meer leren over de koloniale geschiedenis van Namibië. Na de kust zetten we koers naar Damaraland, waar je de kans hebt om eeuwenoude rotstekeningen te zien, en misschien zelfs een zeldzame woestijnolifant..

In Etosha National Park staat je een safari als geen ander te wachten! Uitgestrekte, open vlaktes zo ver het oog reikt, met in het midden een enorme zoutpan. Na Etosha gaat de reis weer terug naar de bruisende metropool Windhoek. In slechts twee weken heb je alles gezien. Het allerbeste van Namibië, met een twist.

video
Namib-Naukluft Namibia
Twyfelfontein Sundowners
Mondesa Cultural Tour Swakopmund

Reviews


2023 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Boek een video consultatie

15min persoonlijk consult

Emke